Cautare

48613 de rezultate pentru "cat de puternic a fost cutremurul de ieri noapte" (8.27 secunde)
S-a facut a fi de-al lor. Iar ei, ca sa scape de dusmanul pesedist de moarte, l-au crezut. Iesirea revizionista a istoricului Traian Basescu a fost comentata in fel si chip, nu simt nevoia sa mai adaug si eu ceva la fondul problemei.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca si-ar dori ca presedintele sa fie ales in continuare direct de catre cetateni, si nu de parlament, si ca ar vrea ca scrutinul sa aiba loc "cat mai repede", mentionand ca ramane candidatul USL pentru prezidentialele din 2014.
Liviu Plesoaianu a publicat pe facebook o contrascrisoare adresata tuturor romanilor, inclusiv grupului de disidenti Firea & Comp. ... ca simplu cetatean, am fost scarbit cand am vazut cum isi bat joc Victor Ponta si Crin Antonescu de VOTURILE mele din 2012!
OZN-urile interesate de armamentul nuclear (Autor: ... FARCAS) De aproape 40 de ani, investigatorul Robert Hastings a contactat si interogat numeroase persoane care au activat in U.S. Air Force, privind implicarea lor in incidente OZN legate de armamentul nuclear.
De la legenda, la adevarata poveste a Titanicului (Autor : GEORGE CUSNARENCU) Au trecut peste o suta de ani de la tragedia Titanicului, o intamplare nefericita care a dus la scufundarea unui vas considerat "nescufundabil" si la pierderea a mai bine de 1.500 de vieti.
Octavian Stireanu) Evenimentele din ultimele 24 de ore impun adoptarea oricaror masuri apte sa restabilieasca ordinea in tara, ca si apelarea la personalitati cu experienta in deblocarea unor asemenea situatii.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Pe 3 aprilie, Banca Romaneasca lansa unul dintre cele mai atractive credite pentru nevoi personale de pe piata bancara. ... O reclama agresiva, un slogan simpatic ("un credit cu 10 pe linie", alaturat imaginii unui carnet scolar in care tronau, tantosi, cei trei de 10:
De la marxism-leninism la neomarxism, marxismul cultural si corectitudinea politica, pe care il puteti citi in continuare. ... marxismul clasic a promovat lupta clasei considerate oprimate, proletariatul, impotriva capitalismului. Marx considera proletariatul clasa oprimata cea mai revolutionara, care nu are de pierdut decat lanturile.
OZN-urile interesate de instalatiile militare (Autor: ... FARCAS) In 2008, D.V., in varsta de 45 de ani, a raportat la ASFAN un incident, de pe vremea in care fusese inrolat intr-o unitate militara in cadrul poligonului de la Malina, judetul Galati.
Nastase, pe post de vedeta reloaded Prima zi a Congresului PSD a fost una soft, spre deosebire de ultimele evenimente similare de acest gen cu care social-democratii si-au obisnuit audienta. Reuniunea a fost marcata de discursuri elegante, presarate cu glume iscusit alese si de unanimitati de mult uitate.
Cartea Marele Urias Prietenos, scrisa de Roald Dahl, este fascinanta. Cartea a fost tradusa in limba romana prima oara in 2013 la Editura Arthur, si retiparita in 2016, intr-o noua editie cartonata si ilustrata, cu prilejul premierei in Romania a filmului cu acelasi titlu al lui Spielberg.
Operatorul TV a prins in cadru o imagine atroce: un taximetru facut armonica si, deasupra lui, un text de reclama. ... Da, e o idee indrazneata sa curmi in cateva clipe viata a trei tineri, are spirit liber autorul unei asemenea fapte.
Imediat dupa sarbatori peste tot a rasunat informatia ca peste noapte politicienii nostri ar fi din ce in ce mai bogati.
Cazul Pascagoula dupa 40 de ani (Autor :
Dezvaluirile noastre despre averea uriasa stransa de comisarul Emilian Nicolae din salariul de politist, bineinteles, precum si numeroasele abuzuri comise de fostul sef al Politiei Cernavoda nu au ramas fara ecou.
Alegerile americane de la sfarsitul lumii (Autor: ... (Proiectul dezmembrarii - nu insa pe baze etnice, ci geopolitice - este vechi, a fost incercat inclusiv recent si nu este abandonat.) Discutiile pe marginea acestor alegeri sunt pierdere de timp. Spre deosebire de acestea, alegerile americane sunt reale.
Presedintele Traian Basescu a declarat joi noapte ca aceia care au furat bani de la FNA, FNI sau din petrol trebuie sa raspunda in fata legii.
Desi are numeroase obiective pentru a atrage turisti din toate colturile tarii sau chiar straini, singurii care viziteaza orasul nostru sunt intreprinzatorii care vin in interes de serviciu. Acest lucru este dovedit atat de statisticile prezentate la nivel judetean cat si de operatorii de turism din oras.
Este obligatorie scaderea pretului si a costului muncii in Romania pentru atragerea de investitori straini Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, joi, la Craiova, in cadrul unei intalniri de lucru cu reprezentanti ai unor firme interesate sa investeasca in Romania si cei ai unor companii din municipiu, ca scaderea pretului si a costului muncii, dar si reducerea TVA reprezinta masuri necesare si obligatorii pentru atragerea de investitori.
google-analytics.com